La Cafeneaua critică se dezbate „despre cultura politică în România anului electoral 2012”

iun. 13th, 2012 | By | Category: Proiecte

Joi, 14 iunie 2012, ora 19:00, în Club A din Bucureşti va avea loc o nouă ediţie a proiectului de dezbateri culturale Cafeneaua critică. Invitaţi: Radu Călin Cristea, Sabina Fati, Florin Iaru, Claude Karnoouh, Iosif Klein-Medeşan, Dorel Şandor, William Totok, Mircea Zamfir şi alţii. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

De această dată, la Cafeneaua critică se va face politică! Nu politică „partizană”: se discută despre cultura politică în România anului 2012, între alegerile locale din 10 iunie şi cele parlamentare din toamnă. Cum stăm la acest capitol după 22 de ani şi jumătate de postcomunism? În ce fel de Românie politică şi – în genere – în ce fel de ţară trăim?!

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, Cafeneaua critică a revenit la Club A şi se desfăşoară joia seara.

Număr de vizualizări :913


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro