« Fête de la musique – Sărbătoarea muzicii », la Timişoara

iun. 19th, 2012 | By | Category: Postcard

Vineri, 21, şi sâmbătă, 22 iunie 2012, la Timişoara are loc « Fête de la musique – Sărbătoarea muzicii ». Muzica este sărbătorită în fiecare an în 21 iunie, de ziua solstiţiului de vară. În 2012 tema acestei sărbători este muzica pop, care împlineşte 50 de ani! Institutul Francez din Timişoara, organizatorul evenimentului, propune pubşicului să descopere grupul pop-rock MOUSE DTC, din Mulhouse.


« Fête de la musique – Sărbătoarea muzicii » nu este un festival ca toate celelalte. În ultimele trei decenii a făcut înconjurul lumii, fiind organizat în peste 100 de oraşe de pe toate continentele. A devenit, în timp, una dintre cele mai mari manifestări culturale franceze. Este o sărbătoare populară, gratuită şi, mai ales, se adresează tuturor. La Timişoara, evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Mulhouse şi Primăria Timişoara şi  va avea loc  vineri, 21 iunie 2012, de la ora 21.00, în Piaţa Unirii şi sâmbătă, 22 iunie 2012, de la ora 22.00, în clubul Setup (str. Pestalozzi nr. 14). Accesul este gratuit.

Număr de vizualizări :838


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro