Soprana Edith Borsos, în recital la SEOB

mai 23rd, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 25 mai 2012, la Studioul Experimental de Operă şi Balet (SEOB) „Ludovic Spiess” (Opera Națională București, va avea loc o întâlnire cu o cântăreaţă consacrată, soprana Edith Borsos, care se îndreaptă cu paşi repezi către o mare carieră internaţională. Deja câştigătoare a mai multor concursuri din străinătate, cu un repertoriu bogat de operă, operetă şi lucrări vocal – simfonice, Edith Borsos oferă publicului de la Studio o seară de lied romantic, acompaniată de pianista Ioana Maxim.

Gen muzical întotdeauna întâmpinat cu căldură în România, lied-ul este atât pentru cântăreţi, cât şi pentru ascultători, un prilej de a testa sensibilitatea şi fineţea relaţiei dintre cuvânt şi muzică, de a trăi prin cânt, în doar câteva minute, o atmosferă la fel de bogată ca aceea produsă de o simfonie. Urmărind această idee, Studioul Experimental de Operă şi Balet „Ludovic Spiess” oferă publicului, în interpretarea sopranei Edith Borsos, lucrări de lied ale compozitorilor Giuseppe Verdi, Franz Liszt, Gabriel Fauré, Claude Debussy, Piotr Ilici Ceaikovski, Nicolai Rimski Korsakov şi Serghei Rahmaninov.

Număr de vizualizări :1242


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro