Michael Astner, Scriitor la TRADEM

mai 24th, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 25 mai, de la ora 17.00, poetul și traducătorul Michael Astner va susține la Craiova, la Casa de Cultură ”Traian Demetrescu”, în cadrul evenimentului Scriitori la TRADEM, conferința „Drumuri europene într-o ţară închisă”. Poetul va citi versuri din cel mai recent volum al său, ”țara transformată-n vânt” (Ed. Casa de pariuri literare, 2011).


De curând, Astner a fost primul invitat al Academiei Evanghelice Transilvania care împreună cu Institutul pentru Relații Externe și Universitatea Lucian Blaga, Sibiu, a inițiat „Cafeneaua literară a lui Herman”, un proiect cultural realizat cu sprijinul financiar al Ministerului de Externe al RFG. Proiectul este dedicate poeților români de limbă germană.

Scriitori la TRADEM este un proiect cultural inţiat în anul 2010 de Nicolae Coande. Proiectul este susținut financiar de Casa de Cultură Traian Demetrescu a Municipiului Craiova (director, Alexandru Stuparu).

Până în prezent au fost invitaţi scriitorii Gheorghe Grigurcu, Nichita Danilov, Radu Aldulescu, Sorin Vidan, Marian Drăghici, Mircea Bârsilă, Claudiu Komartin, Vasile Baghiu, Peter Sragher, Paul Vinicius, Bogdan Ghiu.

Număr de vizualizări :1071


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro