Selma Iusuf şi Corina Sabău, la Clubul de lectură Bastilia

mai 3rd, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 4 mai 2012, ora 19:00, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană nr. 5, Bucureşti), va avea loc Clubul de lectură Bastilia: „Gustul sâmburilor de măr”. Invitaţi: Selma Iusuf, jurnalistă, şi Corina Sabău, scriitoare și scenaristă. Prezintă: Luiza Vasiliu, jurnalistă. În cadrul ediţiei se va discuta şi despre volumul „Gustul sâmburilor de măr”, de Katharina Hagena.

„Pentru că ni se pare c-am uitat să vorbim despre cărţile care ne plac, pentru că expediem impresiile de lectură într-un status de Facebook, pentru că ne e dor să stăm de vorbă, amical şi aşezat, despre un paragraf care ne-a fermecat iremediabil, reinventăm salonul literar de altădată şi-l botezăm Clubul de lectură Bastilia. În fiecare lună, alegem o carte despre care credem c-ar merita să fie citită (ocolim best seller-urile evidente şi căutăm bijuterii literare), o facem Cartea lunii la Bastilia şi v-o oferim cu 20% reducere. Iar la final de lună ne adunăm în Podul Al 9-lea cer, alături de invitaţi unul şi unul, şi vorbim despre ea. Ca-n vremurile bune.”, au scris organizatorii.

Număr de vizualizări :1012


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro