Premierea câştigătorilor concursului de creaţie artistică „Ce înseamnă libertatea pentru tine”

mai 28th, 2012 | By | Category: Eveniment

Marţi, 29 mai 2012, ora 11:00, la City Park Mall din Constanţa, Penitenciarul Poarta Albă organizează un spectacol eveniment, cu ocazia încheierii celei de a IV-a ediţii a proiectului „Lecţii de viaţă” . Evenimentul e organizat împreună cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.

Manifestarea va include şi premierea câştigătorilor concursului de creaţie artistică „Ce înseamnă libertatea pentru tine” precum şi acordarea de către Rotary Club Cetatea Tomis Constanţa a burselor de performanţă şi a premiului pentru concursul de proiecte organizat cu ocazia săptămânii „Şcoala Altfel”.

Număr de vizualizări :1151


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro