Gala Premiilor TVR Cultural

mai 3rd, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 4 mai 2012, de la ora 19.30, la Teatrul Odeon, Sala Studio, va avea loc Gala Premiilor TVR Cultural, un eveniment organizat cu prilejul împlinirii a 10 ani de la înființarea canalului cultural al postului public de televiziune.


Spectacolul va fi transmis în direct pe TVR Cultural și TVR HD. Un eveniment organizat de Societatea Română de Televiziune – TVR Cultural.

Telespectatorii au putut urmări documentarele difuzate în cadrul campaniei Premiile TVR Cultural în perioada octombrie 2011 – aprilie 2012. Fiecare film documentar intrat în competiție ilustrează povestea unui om, a unei colectivități sau a unui eveniment care și-au pus amprenta asupra comunităților în care s-au integrat.

Toate filmele difuzate în cadrul campaniei sunt încărcate pe pagina TVR dedicată campaniei – www.tvr.ro/premiiletvrcultural. Pentru procesul de votare, fiecare documentar a avut alocat un număr de telefon.

Gala organizată de TVR Cultural premiază 3 personalități, 3 evenimente și 3 asociații dintre cele care au făcut subiectul documentarelor participante. Astfel, vor fi desemnate 3 premii pentru fiecare categorie din competiție (eveniment, asociații și, respectiv, oameni), exclusiv pe baza votului dat de către telespectatori.

Număr de vizualizări :1430


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro