Un nou tiraj al volumului “Versez” de Iv cel naiv, lansat la Cluj

mart. 2nd, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 7 martie 2012, ora 19:00, la Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Cluj, va avea loc lansarea celui de-al doilea tiraj al volumului «Versez», scris de Iv cel naiv şi ilustrat de Vali Petridean, Editura Vellant. Volumul surprinde în 110 pagini complet ilustrate câtă tristeţe e în viaţa unei bacterii şi câtă ironie e în destinele partenerilor de trafic, câtă poezie încape într-un sms şi câte lucruri din viaţa de zi cu zi pot fi spuse în versuri: declaraţiile de dragoste, certurile de la hypermarket, poveştile de la birou, extragerile loto, hobbyurile.

O carte plină de păpădii, delicii şi suplicii urbane, detalii naive de zi cu zi şi sms-uri cu rimă, volumul publicat la Vellant îşi aşteaptă cititorii miercuri seară, la o lansare despre care reprezentanţii editurii spun doar că va fi caldă şi prietenoasă ca poemele lui Iv. Printre detaliile serii se numără brioşe care conţin versuri, cărţi cu dedicaţii naive şi o instalaţie din hârtie creată de Vladimir Turturica şi inspirată de poemele lui Iv.

Poeziile lui Iv cel Naiv au apărut online în urmă cu doi ani, pe blogul ivcelnaiv.blogspot.com. Între timp, au strâns tot mai mulţi cititori şi s-au mutat într-un loc mai mare, ivcelnaiv.ro, dar şi într-un album pe măsură, publicat de Editura Vellant, aflat acum la al doilea tiraj.

Număr de vizualizări :1014


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro