Salonul de Carte Bookfest Timişoara, ediţia I

mart. 5th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 15-17 martie 2012, la Centrul Regional de Afaceri Timiş (CRAFT) – Sala Polivalentă (B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, Timişoara), va avea loc Salonul de Carte Bookfest, ediţia I. Vor fi prezenţi: Horia-Roman Patapievici, Varujan Vosganian, Radu Paraschivescu, Larry Watts, Daniel Daianu, Daniel Cristea-Enache. La eveniment participă cele mai importante edituri din ţară, cu o ofertă de pste 15000 de titluri. Salonul de Carte Bookfest Timişoara este organizat de Asociaţia Editorilor din România (AER).

Intrarea va fi liberă. Bookfest Timişoara va avea deschiderea oficială joi, 15 martie, la ora 12.00, în prezenţa organizatorilor.

„Asociaţia Editorilor din România a decis ca, începând din acest an, Salonul de Carte Bookfest – un brand extrem de îndrăgit de iubitorii de carte din capitală, care îşi consolidează imaginea de 6 ani – să fie mai aproape şi de cititorii din afara Bucureştiului. Iar prima ediţie itinerantă a salonului de carte am ales s-o ţinem chiar în «Europa noastră centrală simbolică»: Timişoara.”, au transmis organizatorii.

Număr de vizualizări :892


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro