Microstagiune teatrală studenţească, la Craiova

mart. 26th, 2012 | By | Category: Eveniment

A devenit o tradiţie ca, în fiecare an, Departamentul de Arte al Universităţii din Craiova (director lect. univ. dr. Alexandru Bourceanu) să organizeze o microstagiune de teatru studenţesc, în care să prezinte publicului tinerele talente pregătie de şcoala craioveană.

Anul acesta, Rectorul Universităţii din Craiova, prof.univ.dr. Dan-Claudiu Dănișor are plăcerea de a vă invita la deschiderea Microstagiunii teatrale studenţești care va avea loc în Sala „Aula Al. Buia” (în clădirea Agronomie), marţi, 27 martie 2012, ora 19:30. Pentru „Ziua mondială a teatrului” studenții au pregătit premiera spectacolului „Educaţiunea sentimentală la vite: O serbare şcolară” după I. L.Caragiale, iar a doua zi, miercuri, 28 martie 2012, ora 18:30, cea de a doua premieră a spectacolului de licență „Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal” de Matei Vişniec. Regia spectacolelor este semnată de Alina Rece.

Număr de vizualizări :927


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro