Diana-Florina Cosmin, Iren Arsene, Noemi Revnic, Mirela Bucovicean şi Wilhelmina Arz dezbat „Poveștile unei inimi”, la Librăria Bastilia

mart. 13th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 15 martie 2012, ora 18:00, la Librăria Bastilia (Piaţa Romană nr. 5, Bucureşti), va avea loc o discuţie despre volumul „Poveștile unei inimi” de Diana-Florina Cosmin, Editura Curtea Veche Publishing. Vor mai fi prezente Iren Arsene, Managing Partner la Curtea Veche Publishing, Noemi Revnic de la The Place Concept Store, Mirela Bucovicean de la Molecule-F şi Wilhelmina Arz, designer. Cartea este ilustrată de Agnes Keszeg, iar volumul are şi un book trailer inspirat din experienţele trăite de autoare.


„Oamenii se deschid către tine exact atunci când refuzi să te mai iei atât de mult în serios. Când te dezvălui lumii fără mască și plasă de siguranță, ajungi să înțelegi un lucru absolut minunat: pentru a fi iubită și fericită… tot ceea ce ești acum este mai mult decât de-ajuns!” (Diana-Florina Cosmin)

Evenimentul de joi, 15 martie, va fi urmat de o serie de lansări în ţară. Astfel, pe Diana-Florina Cosmin o puteţi întâlni şi pe 17 martie începând cu ora 17.00 la Salonul de carte Bookfest Timişoara (Centrul Regional de Afaceri Timiş, B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22) sau pe 24 martie începând cu ora 16.30 la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică Libris Braşov (Braşov Business Park, Str. Ionescu Crum nr. 1).

Diana-Florina Cosmin (n. 1984) este redactor-șef al revistei Forbes Life, din cadrul Forbes România. Din 2009, semnează și o rubrică lunară în ediția românească a revistei Cosmopolitan (Sex & the single girl), tratând cu umor și sinceritate problemele pe care le întâmpină fetele singure, aflate în căutarea marii iubiri. Diana a obținut primul job în presă la vârsta de 13 ani, participând, în paralel, la diferite concursuri de creație literară din țară și din străinătate. Înainte de a decide să se dedice în totalitate scrisului, a studiat Diplomație și Relații Internaționale în Statele Unite ale Americii, efectuând stagii profesionale în cadrul celor mai importante organizații internaționale din Marea Britanie, Elveția, Austria și Olanda. Din 2007, este membră a Institutului Regal de Afaceri Internaționale (Chatham House) din Londra.

Număr de vizualizări :1102


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro