Shakespeare School lansează concursul naţional de creaţie în limba engleză, ediţia a IV-a

feb. 7th, 2012 | By | Category: Postcard

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School lansează cea de-a 4-a ediţie a concursului naţional de creaţie în limba engleză „2012 Shakespeare School Essay Competition”, sub egida Anului European al solidarităţii între generaţii. Concursul este inclus în Calendarul Activităţilor Educative al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Premiile oferite marilor câştigători constă în 4 tabere internaţionale de limba engleză de 2 săptămâni în Marea Britanie: la Cambridge, Oxford, Harrow House şi Clifton College, în valoare de peste 1500 lire fiecare si zeci de alte surprize: cursuri gratuite de engleză, taxe de înscriere la examene internaţionale de limba engleză, cărţi, dictionare, camere foto şi multe altele.

Premii oferite profesorilor: primii 20 de profesori cu cei mai mulţi elevi înscrişi în concurs, vor primi cadou cursuri de training online şi certificate de merit.

Participarea la concurs este gratuită şi deschisă tuturor tinerilor din România pasionaţi de limba engleză, cu real talent la scris, cu vârste cuprinse între 11-19 ani.

Termenul limita de trimitere a eseului: 28 martie 2012.

Temele propuse pentru eseuri sunt inedite şi reprezintă o provocare pentru tinerii creativi. Pornind de la ideea Anului European al solidarităţii între generaţii, elevii de gimnaziu (11-14 ani) îşi vor imagina cum este să fii adult pentru o zi, iar liceeni (15-19 ani) vor avea de realizat un eseu despre conformismul şi/sau nonconformismul tinerei generaţii.

Detalii pe pagina oficială a concursului:
www.shakespeare-school.ro/concurs

Număr de vizualizări :909


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro