Poetul V. Leac va conduce un atelier de scriere creativă la Chişinău

ian. 27th, 2012 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 28 ianuarie 2012, Vasile Leac va fi prezent la Chişinău, la Biblioteca Municipală B. P. Haşdeu, unde va conduce un atelier de scriere creativă în cadrul Atelierului „Vlad Ioviţă”. Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român din Chişinău. Autorul a mai participat vineri, 27 ianuarie 2012, la cenaclul „Republica”, găzduit de Biblioteca Națională a Republicii Moldova, unde a citit poeme inedite.

V. Leac (n. 1973, Nasaud) debutează publicistic în anul 1999, în revista Arca. Debut editorial în 2001, cu Apocrifele lui Gengis Khan (2001), volum distins cu Premiul de Debut al Uniunii Scriitorilor din Romania, filiala Arad. Alte volume: Sera cu bozii (2003), Seymour: sonata pentru cornet de hârtie (2005; 2006), Toţi sînt îngrijoraţi (2010). A publicat în diverse reviste, printre care: Arca, Tribuna, Vatra, Poesis, Ziua literara, Ca şi cum. Este membru fondator al grupării literare Celebrul animal şi al revistei Ca şi cum.

Număr de vizualizări :1436


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro