La a 20-a aniversare a Tratatului de la Maastricht se dezbate pe tema „Which Europe of culture twenty years after the Maastricht Treaty ?”

ian. 30th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 22-25 martie 2012, la Maastricht va avea loc întâlnirea “La Rencontre de Maastricht”, care va marca a 20-a aniversare a Tratatului de la Maastricht, prin care s-a introdus pentru prima dată la nivel european o bază legală pentru cultură.

“Les Rencontres”, asociaţie a oraşelor şi regiunilor din Europa pentru cultură, organizează, în parteneriat cu oraşul Maastricht, Provincia Limburg din Olanda şi Euroregiunea Meuse-Rhin, o reuniune ce va aborda tema ” Which Europe of culture twenty years after the Maastricht Treaty ? „.

La această întâlnire vor fi prezentate problemele şi provocările în construirea unei Europe a culturii, în timpuri de criză. Vor fi de asemenea analizate probleme legate de programul Cultura 2014-2020 şi vor fi elaborate propuneri concrete pentru viitorul programului după anul 2020.

Număr de vizualizări :1026


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro