„Poveştile unui mizantrop” de Daniel Octavian Bejan

ian. 3rd, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Tracus Arte a apărut volumul „Poveştile unui mizantrop” de Daniel Octavian Bejan, cu o copertă de Vladimir Chira.

„Inteligenţă artistică, expresivitate sclipitoare, o subtilă ştiinţă a combinării registrelor şi o puternică motivare a gestului de a scrie – iată doar câteva trăsături care îl definesc pe prozatorul Daniel Octavian Bejan. Poveştile unui mizantrop este o carte ce resuscitează plăcerea povestirii, voluptatea alcătuirii unor naraţiuni complexe, deopotrivă grave şi fin ironice. La Daniel Octavian Bejan, condeiul adânc înfipt în realitate decupează din albul hârtiei umbre ale unui fantastic – borgesian uneori – fără a estompa marca individualităţii acestui autor vital şi autentic.” (Traian T. Coşovei)

Număr de vizualizări :2119


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro