Violonistul Alexandru Tomescu, violoncelistul Răzvan Suma şi pianistul Toma Popovici, la Sala Radio

dec. 14th, 2011 | By | Category: Eveniment

Duminică, 18 decembrie 2011, ora 19:00, la Sala Radio din Bucureşti, Trio Strad (violonistul Alexandru Tomescu, violoncelistul Răzvan Suma şi pianistul Toma Popovici) va concerta pentru publicul bucureştean. Evenimentul face parte dintr-un turneu intitulat “ArTime”. Recitalul celor trei artişti va putea fi ascultat şi la Radio România Muzical (104,8 fm), într-o transmisiune directă realizată de Monica Isăcescu. De asemenea, cele două recitaluri de la București vor fi preluate de TVR Cultural şi difuzate în datele de 25, 26 şi 27 decembrie 2011, de la ora 19.00 în cadrul emisiunii Concertele TVR Cultural, realizate de producătorul TV Oana Drăgulinescu.

Recitalul intitulat «Very Classic» cuprinde: Trio în Si major op. 8 de Johannes Brahms şi Trio în fa minor op. 65 de Antonin Dvořák.

Recitalul de la Bucureşti va fi precedat de o repetiţie generală cu public, programată pentru ora 14:00, în cadrul căreia poate fi ascultat programul Fusion, alături de Berti Barbera. Acest eveniment se înscrie în proiectul «Tinerii la repetiţii» lansat de LiterNet, în care Trio Strad a decis să se implice pentru a le putea arăta doritorilor ce se ascunde în spatele unui recital de succes.

Număr de vizualizări :1376


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro