S-a dat startul „Componentei 1.3.5 Proiecte de cooperare cu ţări terţe în 2012”

dec. 22nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Punctul de Contact Cultural al RomânieiCentrul de Cercetare şi Consultanţă în Domeniul Culturii (str. Barbu Delavrancea 57, Bucureşti) a anunţat că Agenţia Executivă pentru Educaţie, Audiovizual şi Cultură a publicat documentele necesare pentru depunerea de proiecte pentru „Componenta 1.3.5 Proiecte de cooperare cu ţări terţe în 2012”, iar ţara terţă desemnată pentru anul 2012 este Republica Sud-Africană.

Documentele necesare pentru depunerea de proiecte se pot consulta la pagina web: http://eacea.ec.europa.eu/culture/funding/2012/call_strand_135_2012_en.php. Termenul limită de depunere a proiectelor este 4 mai 2011.

De asemenea, între Comisia Europeană și Albania a fost semnat în 20 decembrie 2011 un Memorandum de înțelegere privind participarea acestei țări la Programul Cultura (2007 2013) http://ec.europa.eu/culture/news/albanie-mou_en.htm. Prin urmare, începând cu anul 2012, operatori culturali din Albania pot participa la proiecte finanțate prin acest program comunitar, în condițiile stabilite prin Ghidul programului.

Număr de vizualizări :1285Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro