Noi promisiuni pentru anul ce vine

dec. 18th, 2011 | By | Category: La Țintă!

Fiecare dintre noi îşi doreşte un sfârşit de an cât mai liniştit, un bilanţ care să fie în concordanţă cu speranţele şi aşteptările de peste an şi cu noi promisiuni pentru anul ce vine. Fie că s-au împlinit toate acestea sau nu, perioada sărbătorilor este celebrată cu fast, atât de oamenii de cultură, de managerii culturali, de artişti sau admiratori ai lor. Iar fiecare dintre gesturile acestea, de împărtăşire a creaţiei cu publicul spectator naşte posibilitatea ca aceştia să spere, să aibă modele, să le urmeze, să li se adreseze, să fie îndrumaţi.


Multumim pe această cale tuturor cititorilor AgenţiadeCarte.ro pentru mesajele şi comentariile trimise, pentru toate reportajele, recenziile, sugestiile, informaţiile împărtăşite, mulţumim unei audienţe de calitate, nediscriminative, care ne-a încurajat şi susţinut atât pe noi cât şi pe artiştii despre care s-a scris în paginile virtuale ale acestui e-magazin cultural.

Sperăm ca noul an să fie unul şi mai bun pentru creatori, cu împliniri şi reuşite, cu răsplată materială şi demnitate sporită.

Andra ROTARU

Număr de vizualizări :1453


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro