Mike Godoroja& Blue Spirit, ultimul concert pe 2011

dec. 16th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 20 decembrie 2011, ora 21:00, în Joy Pub din Bucureşti, Mike Godoroja& Blue Spirit susţin ultimul concert pe anul 2011.

“A fost un an greu şi cu multe semne de întrebare … prietenii tot mai ocupaţi şi mai scumpi la vedere, în schimb timp liber pentru cei cei care îţi vânează slăbiciunile! A fost o cursă de rezistenţă şi nu una de viteză, în care „tempo-ul” bunului gust şi al credinţei în ceea ce faci a trebuit serios susţinut de o respiraţie cât mai atent controlată . Au contat sinceritatea şi devotamentul de fiecare dată.
Am adus un spectacol nou la rampă „BLUES ARCHEOLOGY”, la care au participat iniţial şi MARCIAN PETRESCU alături de CYFER, care s-a derulat în 72 de apariţii scenice . Acum vom face un ultim pas în acest an pentru a pregăti pe cel ce va să vină!”, a mărturisit Mike Godoroja.

Număr de vizualizări :1194


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro