Peste 650 de lansări şi prezentări de carte la Târgul Gaudeamus 2011

nov. 18th, 2011 | By | Category: Eveniment

Radio România organizează, în perioada 23 – 27 noiembrie 2011, ediţia a 18-a a Târgului Internaţional „GAUDEAMUS – Carte de învăţătură” în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti. Într-un spaţiu expoziţional de 14.000 de metri pătraţi, peste 400 de expozanţi reprezentativi pentru industria cărţii din România şi din străinătate se vor întrece în a oferi publicului un adevărat maraton de noutăţi editoriale şi de evenimente culturale. Peste 650 de lansări şi prezentări de carte, dezbateri şi mese rotunde, expoziţii, întâlniri cu scriitori şi oameni de cultură atât din România, cât şi din mediul internaţional. Deschiderea oficială a Târgului va avea loc miercuri, 23 noiembrie 2011, ora 12.00.

Italia este ţara invitată de onoare la Gaudeamus 2011. În contextul special al aniversării a 150 de ani de la unirea Italiei, Târgul Gaudeamus sărbătoreşte, timp de cinci zile, limba şi cultura italiană la Bucureşti. Alături de preşedintele de onoare al Târgului, Luciano de Crescenzo, personalitate plurivalentă a culturii italiene actuale, scriitor, actor şi regizor de film, jurnalişti şi profesionişti ai cărţii şi radio-ului vor fi oaspeţii Târgului, în intenţia de a prezenta publicului din România o imagine cât mai variată şi fidelă a culturii italiene de azi.
Vor fi invitaţi din Franţa, Belgia, Anglia, precum şi prezenţe noi din Elveţia, Finlanda, Bulgaria, Slovacia sau Cipru.
Program de vizitare: de miercuri, 23 noiembrie 2011, până duminică, 27 noiembrie 2011, între orele 10.00-20.00.

Număr de vizualizări :1664


2 Comments to “Peste 650 de lansări şi prezentări de carte la Târgul Gaudeamus 2011”

  1. Geo Marcu spune:

    Ar fi binevenit un program al lansarilor de carte pe edituri.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro