Marian Condruz expune în Palatul Parlamentului

nov. 15th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 16 noiembrie 2011, de la ora 17.00, în Sala Constantin Brâncuşi din cadrul Palatului Parlamentului, va avea loc vernisajul unei expoziţii de pictură semnată Marian Condruz. Expoziţia va fi deschisă publicului, spre vizitare, în perioada 16 noiembrie – 2 decembrie 2011.


Marian Condruz (n. 12 noiembrie 1952, Bucureşti) este un pictor român.
Tatăl său este de origine valonă, în vreme ce mama provine dintr-o familie de boieri din Moldova.
Condruz a lucrat ca asistent al artistului plastic şi cineastului Sever Frenţiu (1931–1997). Prima expoziţie personală îi este organizată în 1997, la galeria Maison Felix din Montigny-le-Bretonneux, Franţa. În 2003, participă la o expoziţie de grup în Barcelona, Spania, la galeria Barna.

Număr de vizualizări :1414


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro