„Emblema Florenţei: Carrus Navalis”, expoziţie semnată de Valeria Voicu

nov. 15th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 16 noiembrie 2011, de la la ora 18.00, la Institutului Italian de Cultură „Vito Grasso” din Bucureşti, va avea loc vernisajul expoziţiei de grafică şi ceramică „Emblema Florenţei: Carrus Navalis” a artistei Valeria Voicu. Evenimentul se va desfăşura în prezenţa lui Rodolfo Amadeo, directorul Institutului, şi este organizat cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la Unificarea Italiei.

În perioada 17-30 noiembrie 2011, va avea loc proiecţia filmelor „Allonsanfan”, „Piccolo mondo antico”, „La presa di Roma”, „Arrivano i bersaglieri”, „Centochiodi”, „La rabbia di Pasolini”, de luni până vineri între orele 16.00 -19.00. Alegerea filmului se face în funcţie de preferinţa publicului.

Număr de vizualizări :1584


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro