Florin Iaru, invitatul “Cafenelei critice”

nov. 13th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 17 noiembrie 2011, în Club A din Bucureşti, invitatul proiectului de dezbateri culturale „Cafeneaua critică” este poetul, artistul fotograf, designerul de carte şi de presă, vocea publică de editorialist şi om de televiziune, prozatorul Florin Iaru. Acesta este autorul volumului “Fraier de Bucureşti”, Editura Polirom, 2011. Discuţia cu Florin Iaru va porni de la recenta culegere de proze scurte. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

„Cafeneaua critică” este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, “Cafeneaua critică” a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control.

Număr de vizualizări :906


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro