„Din dragoste cu cele mai bune intenţii” va fi proiectat la Mumbai Film Festival

oct. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Lungmetrajul „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” va fi proiectat la Mumbai Film Festival, eveniment ce va avea loc începând de joi, 13 octombrie 2011. Filmul, scris şi regizat de Adrian Sitaru, va fi prezentat în secţiunea World Cinema, care reuneşte cele mai bune producţii realizate în ultimul an. Tot joi, 13 octombrie 2011, filmul va avea premiera în Statele Unite ale Americii, unde va rula în competiţia Festivalului de la Chicago în prezenţa actorului principal Bogdan Dumitrache şi a producătorului Ada Solomon.

După succesul de la Locarno, „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” şi-a câştigat locul în agenda marilor evenimente de film din lume. Până acum, lungmetrajul a fost proiectat la festivaluri de film din Elveţia, Ungaria, Belgia, Canada, Islanda şi Cehia, iar weekend-ul trecut regizorul Adrian Sitaru a prezentat filmul său în Coreea de Sud, la Festivalul Internaţional de la Busan. Următoarea oprire a celui mai de succes film românesc al anului în ocolul său în jurul lumii este Brazilia, unde pe 12 octombrie 2011 va fi prezentat publicului la Festivalul Internaţional de Film de la Rio de Janeiro.

„Din dragoste cu cele mai bune intenţii” va avea premiera pe marile ecrane din România pe 28 octombrie 2011, fiind distribuit de Parada Film.

Trailerul oficial al filmului la adresa: http://www.youtube.com/watch?v=MkohTqmnVRo

Număr de vizualizări :1143


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro