Herta Müller inaugurează cel mai mare târg de carte din Scandinavia

sept. 11th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 22 septembrie 2011, ora 10:00, scriitoarea Herta Müller va inaugura deschiderea ediţiei din acest an a Târgului Bok- & Bibliotek, cel mai mare târg de carte din Scandinavia. Herta Müller se va afla în Suedia în perioada 22 – 27 septembrie 2011, într-un turneu literar organizat la iniţiativa Institutului Cultural Român de la Stockholm, în colaborare cu editura suedeză Wahlström & Widstrand şi Târgul de Carte Bok&Bibliotek de la Göteborg.

Programul evenimentelor cuprinde, pe lângă ceremonia de inaugurare, două seminarii în cadrul târgului şi o discuţie pe Scena Internaţională a Scriitorilor din Stockholm.

Număr de vizualizări :1730


One Comment to “Herta Müller inaugurează cel mai mare târg de carte din Scandinavia”

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro