Expoziţia EEA şi Norway Grants, la Sibiu

sept. 6th, 2011 | By | Category: Eveniment

Până vineri, 30 septembrie 2011, la Sibiu, în zona pietonală din faţa Muzeului de Etnografie Universală „Franz Binder” (Casa Hermes – Piaţa Mică nr. 11), are loc expoziţia EEA şi Norway Grants, un eveniment organizat de Ambasada Regală a Norvegiei, Innovation Norway şi Punctul Naţional de Contact.

Expoziţia intenţionează să ilustreze rezultatele unor proiecte derulate de către entităţi publice şi private româneşti, cu asistenţă financiară din partea Norvegiei, Islandei şi Principatului Liechtenstein.

Expoziţia nu şi-a propus o prezentare a tuturor proiectelor finanţate ca urmare a Acordului privind Spaţul Economic European (SEE). Este mai degrabă o încercare de a spune o poveste – povestea Granturilor SEE şi a celor Norvegiene în România în perioada 2009-2011. Acoperind 13 proiecte, această expoziţie încearcă să aducă în atenţia publică istoria Granturilor, a oamenilor, a viselor şi ambiţiilor lor, a rezultatelor obţinute – de la lupta pentru a pune în aplicare tehnologii moderne pentru satisfacerea nevoilor unei economii în dezvoltare şi de la îngrijirea specială acordată copiiilor mai puţin privilegiaţi, cu tulburări de dezvoltare, până la recunoaşterea importanţei păstrării şi promovării patrimoniului cultural şi natural românesc, în beneficiul generaţiilor viitoare.

Detalii despre expoziţie puteţi găsi şi pe situl Ambasadei Regale a Norvegiei,  www.norvegia.ro

Număr de vizualizări :1890


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro