Dependentdearta.ro, cel mai nou proiect de shopping cultural al Artmark

sept. 16th, 2011 | By | Category: Proiecte

De curând a fost deschis cel mai nou Art Shop din România. Magazinul online www.dependentdearta.ro este cel mai nou proiect de shopping cultural al Artmark, o platformă originală pentru piaţa de artă din ţară, care strânge laolaltă obiecte de artă decorativă de epocă, dar şi tablouri şi sculptură de mici dimensiuni.

În scurt timp, într-o încercare inedită pentru Bucureşti, magazinul fizic, cu arhitectură sugestivă, ce se va deschide în corpul B al sediului Casei Artmark, îşi propune să ofere spre vânzare toate cărţile şi albumele de artă românească publicate de muzeele, galeriile şi editurile din ţară, dorind să se constituie într-un reper al cărţii româneşti de artă.

Număr de vizualizări :1434


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro