Workshop de pictură murală în comuna Cenei

aug. 1st, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 1-7 august 2011, în comuna Cenei din județul Timiş, Asociaţia ARTDENDUM  organizează un workshop de pictură murală ce constă în intervenţii artistice pe faţadele unor clădiri. Acţiunea face parte din Zona Liberă pentru Artă, proiect de dimensiune transfrontalieră care urmăreşte să reinventeze spaţiile inerte, fără identitate, prin activităţi artistice.

Mai mult decât atât, acțiunile asociației urmăresc crearea unei zone deschise de exprimare pentru artiştii implicaţi. Demersurile acestui proiect sunt în mod direct legate de o serie de spaţii situate pe malurile Canalului Bega în Timişoara şi a Râului Bega Veche în dreptul localităţilor Sînmihaiu Român, Cenei, Torak şi Zrenjanin (în Serbia), în vederea valorificarii lor sub aspect cultural-artistic.

Număr de vizualizări :1260


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro