The Mono Jacks şi Vali “SirBlues” Răcilă, la Sziget Festival

aug. 10th, 2011 | By | Category: Postcard

În perioada 08-15 august 2011, la Budapesta va avea loc Sziget Festival, unul dintre cele mai apreciate evenimente muzicale din circuitul european de gen şi unul dintre cele mai vechi, fiind fondat în 1993, cu un program divers, cu scene de world-music, pop-rock blues, jazz etc. Anul acesta vor participa nume mari din industria muzicală precum Judas Priest, Gotan Project, Goran Bregovic, Ojos de Brujo, Pulp, The National, Kate Nash sau British Sea Power.

ICR Budapesta este prezent şi anul acesta cu două nume importante în industria muzicală din România: The Mono Jacks – cea mai “fierbinte” trupă rock-alternativ din România, care va urca în 10 august 2011, ora 15.50 pe scena Europa, şi Vali “SirBlues” Răcilă, un nume deja consacrat în blues-ul românesc, care urcă pe scena Blues în aceeaşi zi la ora 18:00.

Număr de vizualizări :1291


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro