Două ore de poveste şi ateliere pentru copii, la Institutul Cultural Român

aug. 10th, 2011 | By | Category: Proiecte

Vineri, 12 august 2011, ora 10:30, în foişorul din grădina Institutului Cultural Român (Aleea Alexandru nr. 38, Bucureşti), vor avea loc două ore de poveste şi ateliere pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani.

Programul începe la ora 10:30, cu un text de Ion Creangă în lectura actorului Adrian Şerban şi continuă, până la 12:30, cu ateliere-de body-painting şi jonglerie organizate de o echipă a proiectului incubator 107. Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Număr de vizualizări :1188


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro