Marin Mălaicu-Hondrari şi Radu Vancu, la Festivalul Internaţional de Literatură Novi Sad

aug. 19th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 29 august-2 septembrie 2011, la Novi Sad (Serbia), va avea loc cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură Novi Sad. Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociaţiei Scriitorilor din Vojvodina. Dintre invitaţii din străinătate, din România vor participa Marin Mălaicu-Hondrari şi Radu Vancu. În acest an, ţara invitată de onoare este Germania.

În cadrul festivalului spectatorii vor putea asista la lecturi, performance-uri, vor vizita expoziţii, vor asculta concerte. Invitaţii vor citi la Porţile Poeziei, în centrul oraşului, într-o ambarcaţiune pe Dunăre, vor vizita mănăstiri şi alte obiective istorice din împrejurimile Novi Sad-ului.

În încheierea Festivalului, unui poet sârb îi va fi acordat Premiul Internaţional de Literatură.

Număr de vizualizări :1228


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro