Două zile de ateliere BD la Muzeul Benzii Desenate

aug. 26th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 27 august 2011 şi duminică, 28 august 2011, între orele 13.00 – 18.00,la Muzeul Benzii Desenate din Bucureşti are loc un atelier de desen cu Octav Ungureanu alias SmokingCoolCat, maestru BD (cu cariocă neagră) la revista Comics.

În prima zi vei afla cum se creează şi cum se mişcă un personaj, dar şi care sunt tipurile de cadre dintr-o bandă desenată. Iar a doua zi, tot împreună cu Octav Ungureanu, vei crea o pagină BD ca la carte (sau, mai bine zis, ca la revistă).

Muzeul Benzii Desenate este un proiect pilot derulat de Institutul Cultural Român şi Muzeul Naţional de Artă Contemporană cu sprijinul clusterului EUNIC în România, al Centrului Belgian de Bandă Desenată şi în parteneriat cu Asociaţia Bedefililor din România, în perioada 16 iunie – 16 octombrie 2011.

Detalii: http://www.icr.ro/conferinta_mbd_3

www.muzeulbd.ro

Număr de vizualizări :1143


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro