“Urma” încheie Festivalul „Bucovina Rock Castle”

aug. 18th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 18-21 august 2011, ora 19:00, la Cetatea de Scaun din Suceava au loc concerte, în cadrul „Bucovina Rock Castle”. În ziua a patra şi ultima a festivalului,  formaţia “Urma”, alături de suceveanul Mani Gutău,  va susţine un concert de încheiere a acestei ediţii a „Bucovina Rock Castle”.

Înfiinţată în anul 2003, “Urma” s-a remarcat încă de la început printr-o manieră de interpretare aparte, abordând ca gen muzical un mix complex de rock acoustic îmbinat cu elemente de jazz. Formată din Mani Gutău, Sorin Erhan, Dominic Csergo, Jimmy Cserkesz, Luis Angel Palomino, Ati Panaitescu şi Catrinel Bejenariu, trupa s-a afirmat pe scena autohtonă prin profesionalismul şi maniera diferită de abordare muzicală.

Pe parcursul a peste şapte ani de activitate, trupa a editat 3 materiale discografice, respectiv ‘’Nomad Rhymes’’ – 2004, ‘’Anger as a gift’’ -m2005 şi ‘’Trend Off “ – 2007, şi a susţinut sute de apariţii live în concerte şi festivaluri în ţări precum Ungaria, Franţa, Germania sau Elveţia, printre concertele din România numărându-se reptezentaţii live pe aceeaşi scenă cu  artişti ca Faithless, Pink Martini sau Gary Moore, seria concertelor de la Ateneul Român sau Sala Palatului.

Număr de vizualizări :1244


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro