“No Name(s). Analiză de grup”, proiect de Alina Buga, la Alert Studio

aug. 8th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 10 august 2011, ora 19:00, la galeria de proiect Alert Studio/Red Code din București (Str. Mircea Vulcănescu nr. 2-4), va avea loc vernisajul expoziției “No Name(s). Analiză de grup”.

“Cultura, structura și coaliția de grup stabilesc variabile care cresc oportunitățile de interacțiune și rată de difuziune. Incapacitatea, însă, de a atașa propriilor sentimente înțeles și valoare nu mai (re)produce coeziunea de grup și nici conflictul social. Din perspectiva atomistă (sau a observatorilor), behaviorismul crescut la oameni este deja un fenomen în extensie și va fi adânc examinat atât la bărbați cât și la femei. Așadar, o analiză amănunțită a cavităților corporale, nu poate fi decât benefică grupului, având ca rezultate imediate efectul de baby boom și întoarcerea la umbra de castă. În concluzie, grupul odată restabilit nu va mai fi o simplă rețea de statusuri și roluri sau abstracții ce nu există decât ca ceva deosebit de interacționiști, ci lullaby-iști capabili să afle rădăcina pătrată a variației neexplicate.”, au scris organizatorii.

ALERT studio este un proiect independent inițiat de Raluca Ilaria Demetrescu, Alina Buga și Cătălin Burcea cu scopul de a crea o platformă de cercetare  și promovare a producției artistice contemporane. Asumându-și funcția de spațiu laborator, Alert Studio propune o întâlnire între artiști, idei, direcții și discursuri din zone conceptuale și spații culturale diferite. Sunt importante și apreciate gândirea critică și interogația ca metode de cercetare a contextului cultural-artistic contemporan.
ALERT studio funcționează ca o galerie de proiect, conectând trei direcții de explorare artistică – PINK | RED | WHITE – într-un singur spațiu. Însă aceste coordonate nu înseamnă indexare, restricție și etichetare. Ele se pot intersecta și nuanța, pot oricând dialoga și declanșa dezbateri.

Număr de vizualizări :1338


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro