“Dor de acasă” de Cornel Vesa

aug. 8th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 11 august 2011, ora 13:00, în Rotonda Muzeului Naţional al Literaturii Române (Bdul. Dacia nr. 12, București), va avea loc lansarea volumului de versuri “Dor de acasă” de Cornel Vesa, Casa Editorială Floare albastră. Poeme din acest volum vor fi prezentate publicului în lectura Afroditei Androne, actriță la Teatrul Național București.

Invitați: Nicolae Georgescu, Doina Rizea, director al Casei Editoriale Floare Albastră și Cătălin Dumitru.

Număr de vizualizări :1891


2 Comments to ““Dor de acasă” de Cornel Vesa”

  1. Radu spune:

    Buna ziua
    Ma bucur sa vad ca domnul Cornel pe care l-am intalnit in Statele Unite si pentru care port un deosebit respect si multa recunostinta , a insemnat si inseamna in continuare mult pentru mine s-a hotarat sa publice lucrarile adunate pana in present.
    Abia astept sa vad cartea, care v-o recomand si voua ,sa vedeti cum simte ,vede,framantarile acestei tari un simplu roman plecat de mult de „acasa’ .

  2. Luci B spune:

    Un volum de poezie cu dor de acasa inca de la prima pagina. Felicitari autorului!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro