“Cei mai influenţi creatori din cultura română”, pe ultima sută de metri

aug. 21st, 2011 | By | Category: La Țintă!

La 31 august 2011, cititorii AgenţiadeCarte.ro vor putea să se confrunte cu rezultatele obţinute în urma votului deschis al topului “Cei mai influenţi creatori din cultura română”. Cei care au propus şi cei care votat pentru Cei mai influenţi editori, Cei mai influenţi critici literari, Cei mai influenţi jurnalişti culturali, Cei mai influenţi manageri culturali, Cei mai influenţi scriitori din Consiliul USR şi Cei mai influenţi manageri de artă, vor avea ocazia să comenteze şi să urmărească activităţile în derulare ale acestor “cei mai cei”.

Din păcate, Constantin Stan, unul dintre scriitorii valoroşi ai literaturii române, s-a stins din viaţă de curând, el fiind unul dintre scriitorii nominalizaţi la secţiunea “Cei mai influenţi scriitori din Consiliul Uniunii Scriitorilor din România”.

În perioada care s-a scurs de la iniţierea topului şi până la data încheierii, mulţi dintre cei nominalizaţi au realizat noi evenimente şi proiecte. Pentru cititorii care vor să le adreseze întrebări celor care se vor afla pe primele locuri, propun ca aceste întrebări să fie trimise pe adresele editorilor AgenţiadeCarte.ro (rubrica Echipa), pentru a ne dezvălui tuturor din secretele care stau în spatele unor reuşite culturale.

Mulțumim şi vă aşteptăm cu interes întrebările!

Andra ROTARU

Număr de vizualizări :1586


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro