Personajele lui Creangă prind viaţă în Grădina Valorilor Româneşti

iul. 25th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 29 iulie 2011, de la ora 17.00, în Grădina Valorilor Româneşti din Parcul Tineretului, intrarea prin Str.Pridvorului, din Calea Văcăreşti, are loc Concursul de interpretare a unor personaje şi fragmente din operele lui Ion Creangă. Evenimentul se adresează tuturor copiilor şi tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 20 ani. Un eveniment organizat de Fundaţia Dan Voiculescu.Participanţii vor avea ocazia, timp de aproximativ 10 minute, să-şi demonstreze talentul, intrând în pielea personajelor îndrăgite sau interpretând fragmentul preferat din operele lui Ion Creangă. Prestaţia concurenţilor va fi evaluată de către un juriu de specialitate.

Cei care doresc sa participe la concurs, se pot inscrie până pe data de 26 iulie, la adresa de email inscrieri@fundatiadanvoicu​ lescu.ro.
Participarea la concurs este gratuită.

Număr de vizualizări :1643


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro