Nicolas Simion Group în Polonia

iul. 24th, 2011 | By | Category: Postcard

În perioada 28-31 iulie 2011, Nicolas Simion Group va susţine un miniturneu în Polonia, organizat cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Varşovia. Acest turneu va include trei concerte în data de 28 iulie 2011 la Varşovia, pe scena în aer liber Złote Tarasy, şi în zilele de 30 şi 31 iulie la Cracovia, pe scena Palatului Pod Baranami şi pe scena amenajată în curtea Radioului Polonez.

Universul muzical al lui Nicolas Simion, combinaţie de muzică contemporană cu ritmuri ale folclorului românesc, precum şi energia interpretativă, îl recomandă pe muzician drept unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi şi compozitori români de jazz.

Evenimentul face parte din proiectul Transylvanian Jazz, care îmbină sonorităţi muzicale din ţări ale Europei de Est precum România, Bulgaria, Ungaria, Macedonia cu elemente de folk, pop şi jazz modern.

Număr de vizualizări :1234


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro