Concurs ONB pentru stagiunea 2011/ 2012

iul. 30th, 2011 | By | Category: Eveniment

Opera Naţională Bucureşti (ONB) organizează luni, 12 septembrie 2011, o audiţie pentru ocuparea posturilor de balerini-colaboratori, în vederea desfăşurării spectacolelor ONB din stagiunea 2011/ 2012. Audiţia este programată de la ora 11.00, la sediul Operei Naţionale Bucureşti (bd. Mihail Kogălniceanu nr. 70 – 72, sector 5), la Sala Studio, etajul al III-lea.

Participanţii trebuie să parcurgă următoarele probe: oră de studii clasice; (la cererea comisiei) prezentarea unei variaţii din repertoriul clasic la alegerea candidatului; o piesă de dans modern şi/sau improvizaţie.

Selecţia viitorilor balerini-colaboratori ai Operei Naţionale Bucureşti va fi realizată de către o comisie de specialitate.

Pentru candidaţii din afara instituţiei este solicitată prezentarea următoarelor materiale informative: CV european, înregistrare a unui moment artistic pe DVD şi câteva fotografii.

Data limită a înscrierilor este 1 septembrie 2011. Înscrierile se pot realiza prin e-mail, la următoarele adrese: balet@operanb.ro şi/sau la adresa de e-mail a şefului Companiei de Balet, alin.gheorghiu@gmail.com.

Pentru eventuale informaţii suplimentare, contactaţi Serviciul Balet din cadrul Operei Naţionale Bucureşti.

Număr de vizualizări :1779


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro