Atelier de linogravură la Mogoşoaia

iul. 9th, 2011 | By | Category: Eveniment

Duminică, 10 iulie 2011, între orele 15.00 şi 19.00, la Centrul Cultural Paletele Brâncoveneşti Mogoşoaia, Asociaţia Gaspar, Baltasar & Melchior va susţine un atelier de linogravură deschis tuturor vârstelor.

Participanţii sunt aşteptaţi, de preferinţă, până la ora 18,30, pentru a putea duce la bun sfârşit toate etapele de lucru. Linogravura este cea mai simplă tehnică a graficii, pe care doritorii o pot învăţa şi, ulterior, pune în practică pornind de la o schiţă pe care fiecare participant în parte o va realiza inspirat de arhitectura reşedinţei brâncoveneşti.

Număr de vizualizări :1313


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro