Tenis în scopuri caritabile sub patronajul Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României

iun. 24th, 2011 | By | Category: Proiecte

Sâmbătă, 25 Iunie 2011, începând cu orele 09:30, la Clubul Diplomatic din Bucureşti, va avea loc finala turneului caritabil Tennis for People, desfăşurat sub înaltul patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României. Evenimentul caritabil strânge fonduri pentru cei 45 de copii defavorizaţi din Centrul Comunitar Generaţii.

Centrul Comunitar Generaţii este unul dintre programele socio-educaţionale ale Fundaţiei Principesa Margareta a României. Centrul oferă o masă caldă, suport educaţional, consiliere psihologică şi alte servicii pentru copii şi familiile din care provin.

“Astăzi, mai mult ca oricând, mă dedic continuării muncii in folosul celor aflaţi în nevoie. Sunt mândră de rezultatele pe care Fundaţia le-a avut în cei 20 de ani de existenţă şi profund îndatorată faţă de toţi cei care ne-au sprijinit să ne îndeplinim misiunea: donatori, sponsori, voluntari şi prieteni dedicaţi, care ne înţeleg cauza şi ne oferă ajutorul!” a declarat Alteţa Sa Regală.

Pe lângă managerii unor companii importante şi ambasadori acreditaţi la Bucureşti, vor juca şi Ruxandra Dragomir, ajunsă, în perioada când activa ca jucătoare, pe locul 15 în lista celor mai buni jucători de tenis din lume- în topul WTA- şi Lucian Viziru, jucător profesionist şi vedetă de televiziune.

Competiţia se desfăşoară pe parcursul a 3 zile, 23, 24 şi 25 iunie, incluzând meciuri de simplu  cât şi de dublu mixt. În ultima zi a evenimentului are loc finala şi  Meciul demonstrativ al prietenilor Fundaţiei. Alteţa Sa Regală Principesa Margareta şi  Principele Nicolae al României vor fi prezenţi la eveniment.

Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi non profit fondată în august 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României şi de Majestatea Sa Regele Mihai. De douăzeci de ani, Fundaţia dezvoltă proiecte durabile în domeniul educaţiei, dezvoltării comunităţii, societăţii civile, sănătăţii şi culturii, proiecte care contribuie la reînnoirea spirituală şi socială a României. Beneficiarii Fundaţiei sunt copii, tineri, vârstnici şi familiile lor, persoane aflate în situaţii materiale dificile.

Număr de vizualizări :1396


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro