Tabere în Anglia pentru finaliştii „2011 Shakespeare School Essay Competition”

iun. 9th, 2011 | By | Category: Postcard

Cei mai buni elevi eseişti care au participat la concursul de creaţie „2011 Shakespeare School Essay Competition” vor fi premiaţi în cadrul unui eveniment care va avea loc vineri, 10 iunie 2011, de la ora 11.00, la sediul Centrului de învăţare a limbii engleze „Shakespeare School”, din strada Dimitrie Racoviţă, numărul 11, din sectorul 2 Bucureşti.


La acest concurs au fost trimise 5100 de eseuri, din acestea fiind alese cele mai bune 20 pentru fiecare categorie de vârstă. Premiile pe care aceştia le vor primi constau în şcoli de vară de limba engleză timp de două săptămâni în Anglia, în valoare de peste 1.500 euro. Marii câştigători au ocazia să meargă în oraşul universitar Oxford sau Cambridge (locurile I şi II de la grupa de vârstă 15-19 ani) si la  St. Michael’s College sau Harrow House International College (locurile I şi II la grupa de 11-14 ani). De asemenea, premianţii vor putea urma gratuit şi cursuri intensive de limba engleză pe parcursul verii, în Bucureşti, oferite de Shakespeare School. Alături de acestea vor fi oferite taxe de examen Cambridge de la British Council, cărţi în limba engleză şi dicţionare de la librăria Cărtureşti şi Fischer International, precum şi articole sportive.

Număr de vizualizări :1423


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro