Cărţi bilingve de Adrian Păunescu şi Baranyi Ferenc, lansate la Primăria Sectorului 2 Bucureşti

iun. 9th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 10 iunie 2011, de la ora 18.00, la sediul Primăriei Sectorului 2 Bucureşti vor fi lansate volumele bilingve de poezie semnate de Adrian Păunescu şi Baranyi Ferenc.

La prezentarea celor două volume bilingve de versuri, apărute sub egida Asociaţiei Culturale şi de prietenie „Egÿutt – Împreună”, va fi prezent primarul Neculai Onţanu, alături de poetul Ion Brad, precum şi de alţi scriitori, poeţi, critici literari şi artişti. Iubitorii de literatură prezenţi la Galeria „Dialog” a Primăriei Sectorului 2, vor avea prilejul să îl cunoască pe poetul Baranyi Ferenc, laureat al Premiului Kossuth, care a tălmăcit cu o precizie de filigran, în limba lui Petofi, zece din cele mai remarcabile poezii ale lui Adrian Păunescu. Din păcate, acesta din urmă nu a mai apucat să traducă în română decât un poem al poetului maghiar.

Număr de vizualizări :1390


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro