Seară de electro-baroc live

iun. 10th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 11 iunie 2011, cu începere de la ora 20.30, la terasa Serendipity din Bucureşti vă aşteaptă o seară de muzică live cu Maxim Belciug şi Vlaicu Golcea.

Acorduri de chitară şi sunete electronice, avangardă, tradiţii, improvizaţie, proiecţii video şi ceaiuri parfumate. Într-un cuvânt: un babel! O seară de electro-baroc live cu Maxim Belciug la chitară, Vlaicu Golcea la instrumente electronice, Hieronymus Bosch la visare şi Johann Sebastian Bach, Francesco da Milano şi Domenico Scarlatti, înarmaţi cu sintetizatoare. Muzică pentru ochi şi urechi, spre răcorirea minţii.

Număr de vizualizări :1367


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro