Dialoguri FestCo la Teatrul de Comedie

iun. 10th, 2011 | By | Category: Proiecte

A doua zi a Festivalului de Comedie FestCo, 11 iunie 2011, va aduce noi surprize iubitorilor acestui gen. Începând cu ora 11.00 vor avea loc dialogurile FestCo 2011, la Teatrul de Comedie.

Primul dialog cu publicul, „Comedie 50”, este dedicat Teatrului de Comedie aflat la semicentenar. Marina Constantinescu, moderatorul evenimentului, susţinută de actori şi regizori importanţi, va evoca momente semnificative din istoria acestui teatru.

Tot sâmbătă, de la ora 19.00, la Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan, este prezentat spectacolul „România. Închis pentru renovare”, scenariul şi regia Dragoş Huluba, prezentat de Compania de Teatru Passe-Partout „Dan Puric”, cu Dragoş Huluba, Eduard Adam, Violeta Huluba, iar de la ora 20.30, tot la Teatrul de Comedie, în Sala Studio, spectacolul „Neguţătorul de ochelari” de Tudor Arghezi, regia Dan Tudor, Muzeul Naţional al Literaturii Române şi Asociaţia Maşina de vise, cu Mihaela Teleoacă, Ovidiu Cuncea, Simona Popescu.

Număr de vizualizări :1552


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro