Lidia-Alina Nicolae aduce „Urme” la Palatul Mogoşoaia

iun. 17th, 2011 | By | Category: Eveniment

Duminică, 19 iunie 2011, de la ora 17.00, la Palatul Mogoşoaia – Casa Artelor, va avea loc vernisajul expoziţiei „Urme” de Lidia-Alina Nicolae. Expoziţia reuneşte lucrări de desen, gravură şi obiecte. Prezintă Mircea Muntenescu iar curator este Doina Mândru.

Lidia-Alina Nicolae s-a născut la 9 iunie 1986, în Bucureşti. A absolvit Liceul de Artă „Nicolae Tonitza”, Universitatea Naţională de Artă Bucureşti şi Masteratul de Arte, la aceeaşi universitate, în grupa de grafică.

Expoziţia „Urme” nu este prima sa expoziţie personală, prima având loc în anul 2007 iar a doua în 2010. De asemenea a fost prezentă în multe expoziţii de grup.

Număr de vizualizări :2451


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro