Gypsy-jazz şi cântecele Mariei Tănase, prezentate la Berlin

iun. 10th, 2011 | By | Category: Eveniment

Pe 11 iunie 2011, seria “Concertele de luni” de la Amfiteatrul din parcul Monbijou din centrul Berlinului, pe celebra “Museumsinsel”, va fi deschisă de un extraordinar recital în care Sanda Weigl şi cvartetul Bălănescu prezintă gypsy-jazz şi cântece ale legendarei Maria Tănase.

Această manifestare este prima dintr-o serie de programe pe care ICR Berlin o iniţiază cu parteneri de renume, în locaţii prestigioase din capitala Germaniei. Societatea Hexenkessel Hoftheater, coorganizatorul concertului, dispune de o serie de săli excepţionale, unde ICR Berlin îşi propune să organizeze în urmatoarele luni seri muzicale şi concerte de jazz.

Amfiteatrul din parcul Monbijou este locaţia de vară a teatrului Hexenkessel, o construcţie din lemn fidelă stilului arhitectural renascentist din Italia. În această „arenă a sentimentelor şi a verii“, sunt prezentate, sub cerul liber, piese clasice de teatru (Shakespeare, Goldoni, Molière), show-uri excepţionale şi concerte.

Număr de vizualizări :1381


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro