“Basme de pretutindeni”, de la Cenuşăreasa la Ali Baba, lansate de Vellant

iun. 2nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 4 iunie 2011, ora 16:00, la clubul La Bibliothèque din Bucureşti se va lansa “Basme de pretutindeni”, o carte cu poveşti din lumea întreagă pentru cei mici, editată de Vellant. “Basme de pretutindeni” cuprinde o selecţie cosmopolită de povestiri ilustrate adunate din lumea întreagă (de la Cenuşăreasa la Ali Baba şi cei 40 de hoţi) pe care copiii le vor iubi. Basmele alese cu grijă sunt repovestite şi uşor de înţeles, permiţându-le celor mici să ia contact cu cele mai diverse culturi precum şi cu prinţesele, vitejii şi creaturile fermecate proprii fiecărui continent. Ediţia cu ilustratii de excepţie realizate de  Nicoletta Ceccoli reprezintă un instrument distractiv de stimulare a imaginaţiei şi a curiozităţii copiilor cu vârste de la 5 până la 11 ani.

Cenuşăreasa şi Prinţul îi vor transforma şi pe copiii în personaje de poveste prin facepainting şi împreună vor modela din baloane forme haioase în cadrul unor jocuri de interacţiune. Împreună cu piticoţii voştri vom recrea din desene şi colaje o poveste, vom fi actori într-o piesă de teatru, artişti la şevalet sau muzicieni. Îi invităm pe copii ca, împreună cu art-terapeuţii invitaţi de la Studio Pronatalita, să-şi demostreze talentul în artele frumoase.

Zoomzi vă aşteaptă în atelierul de creaţie, copiii fiind îndrumaţi să realizeze colaje şi obiecte decorative speciale folosind materiale naturale (orez, grâu, porumb, brad, etc), dar şi să desfăşoare activităţi de quilling.

Organizatori: La Bibliothèque şi Editura Vellant

Număr de vizualizări :1804


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro