Volume noi la Editura Trei

mai 25th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, în colecţia “Fiction Connection”, a apărut volumul “Buruiana care împleteşte ştreangul” de Alan Bradley, în traducerea Monicăi Vlad. Acest volum este al doilea dintr-o serie de cinci romane, serie a cărei protagonistă este Flavia de Luce, fetiţa detectiv pasionată de chimie. Primul roman din seria respectivă, “Plăcinta e dulce la sfârşit” (Editura Trei, 2010), a fost tradus în 36 de limbi şi a fost recompensat în 2007 cu Dagger Award, precum şi cu numeroase alte distincţii literare. Volumele pot fi găsite de cititori în cadrul Bookfest 2011, la standul Editurii Trei (Pavilionul C1, Standul A02, Romexpo, Bucureşti).

O altă noutate editorială este volumul “Omul cu cercurile albastre” de Fred Vargas, colecţia “Fiction Connection”, apărut în traducerea Ilenei Cantuniari. Volumul a fost distins cu CWA International Dagger Award în 2009.

“Personajele din cărţile lui Fred Vargas sunt pe cât de anarhiste şi stranii, pe atât de savante. Unul este pasionat de Antichitate, altul împătimit de oceanografie… cert este că modul lor de a vedea lumea doboară orice conformism, dezminte cu umor şi fantezie ordinea prestabilită a lucrurilor.” (Le Magazine Litteraire)

Număr de vizualizări :935


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro