Traduceri şi romane noi, prezentate de Dacia XXI, la Torino şi Cluj

mai 17th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 13 mai 2011, la Târgul Internaţional de Carte din Torino (Pavilion Editori din Sardinia standul K01-K02-K03-J04),  a avut loc prezentarea volumelor La farfalla dalle ali bruciate” de Ştefan Damian, roman apărut la editura italiană Nemapress, a volumelor de traduceri Grazia Deledda – „Incendiu între măslini. Cenuşă; Ofiţerul negru” (antologie de proză scurtă italiană din perioada Scapigliaturii), „Sonete feminine din Renaşterea Italiană”, apărute la Editura Dacia XXI, în colecţia „Biblioteca Italiană” coordonată de scriitorul Ştefan Damian.

Aceste volume de traduceri, împreună cu romanul „Arhanghelul de sticlă” de Ştefan Damian vor fi prezentate joi, 19 mai 2011, ora 12:30, la Librăria Universităţii din Cluj-Napoca. Vor vorbi criticii Petru Poantă şi Radu Mareş, iar din partea editurii Dacia XXI, directorul general Ion Vădan. La finalul lansării, autorul va acorda autografe.

Număr de vizualizări :1467


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro